ποδηλατο στην κοπεγχαγη

Δείτε την Κοπεγχάγη με το ποδήλατο

Δείτε την Κοπεγχάγη με το ποδήλατο

Μια πρόταση της πόλης της Κοπεγχάγης για εναλλακτικό site seeing. Δείτε τα αξιοθέατα της Κοπεγχάγης με το ποδήλατο το αγαπημένο μέσο των κατοίκων της.

Το ποδήλατο είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τη ζωή των κατοίκων της Κοπεγχάγης. Για περισσότερα από 40 χρόνια το ποδήλατο είναι το κύριο μέσο μεταφοράς μέσα στην πόλη για τους κατοίκους κάθε ηλικίας. Είναι απλό, ασφαλές, γρήγορο, δε ρυπαίνει, δε δημιουργεί κίνηση!! Ψάχνει κανείς για να βρει αν υπάρχουν αρνητικά σε αυτό το μέσο μετακίνησης και καταλήγει ότι όχι… δεν υπάρχουν. Αυτό έχουν αποδείξει οι κάτοικοι της Κοπεγχάγης που το χρησιμοποιούν για να πάνε στις δουλειές τους, για τη βόλτα τους, για τα ψώνια τους, για την μετακίνηση των παιδιών στο σχολείο και για οτιδήποτε κάποιος φανταστεί.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών ποδήλατα που το καθένα έχει τη χρήση του. Ποδήλατα με 3 ρόδες ώστε να υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για τα ψώνια, ή τα μικρά παιδιά που τα πάμε σχολείο, ποδήλατα για δύο άτομα ώστε να είναι η βόλτα πιο ξεκούραστη, ποδήλατα για τη δουλειά που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ντυμένοι ακόμα και με τα ρούχα της δουλειάς.

Η πρόταση του Οργανισμού Τουρισμού της Κοπεγχάγης προς τους τουρίστες της πόλης είναι να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της με το αγαπημένο μέσο των κατοίκων της το ποδήλατο. Έτσι θα νιώσετε πιο κοντά στο λαό και θα τον γνωρίσετε ακόμα καλύτερα, εμπλουτίζοντας το ταξίδι σας με μοναδικές εμπειρίες.

 

Πού θα βρείτε ποδήλατο;

Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα στη Κοπεγχάγη! Εκτός από τα κοινόχρηστα ποδήλατα που μπορείτε να τα πάρετε από ένα σταθμό μετρό και να τα επιστρέψετε σε ένα άλλο, τα περισσότερα ξενοδοχεία νοικιάζουν στους πελάτες τους ποδήλατα με την ημέρα.

 

Είναι ασφαλής με μεταφορά με το ποδήλατο;

Στην Κοπεγχάγη ναι, απόλυτα ναι. Γιατί υπάρχουν ξεκάθαρα χαραγμένοι ποδηλατόδρομοι που όλοι τους σέβονται. Κάθε πόλη έχει το δικό της τρόπο που ορίζει τους ποδηλατόδρομους και έτσι πεζοί αλλά και αυτοκίνητα γνωρίζουν πολύ καλά που πρέπει να σταθούν ώστε να μην εμποδίζουν τα ποδήλατα, τα οποία τα σέβονται και αποτελούν κύριο μέλος του κυκλοφοριακού συστήματος.

 

Είναι κουραστική η βόλτα με το ποδήλατο;

Όχι γιατί η Κοπεγχάγη είναι κυρίως μια πόλη επίπεδη. Οι ελάχιστε ανηφόρες δεν είναι καθόλου απότομες και η βόλτα είναι μια σκέτη απόλαυση. Οι καιρικές συνθήκες το καλοκαίρι είναι πολύ κατάλληλες χωρίς μεγάλες θερμοκρασίες. Για εκείνους που δε θέλουν να κουραστούν υπάρχουν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα… μια πολύ ξεκούραστη λύση… και για εκείνους που δεν θέλουν να κουραστούν καθόλου μα καθόλου υπάρχει και η λύση της ενοικίασης ποδηλάτου με … οδηγό!!! Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα ποδήλατα με τρεις ρόδες που σέρνουν πίσω τους καθισματάκι για δύο άτομα και μπροστά τα οδηγεί ο … προσωπικός σας οδηγός! Απολαύστε τα αγκαλιά με το σύντροφο σας σε μια ρομαντική ξενάγηση του κέντρου της Κοπεγχάγης!

Η καλύτερη λύση να επισκεφθείτε την Κοπεγχάγη είναι η αεροπορική εταιρίας SAS, οι Σκανδιναβικές δηλ. αερογραμμές, που πετούν κατευθείαν από την Αθήνα για την Κοπεγχάγη όλο το χρόνο. Είναι πολύ σπουδαίο να γνωρίζετε ότι είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρία στον κόσμο με μηδενικό χρόνο καθυστέρησης! Θα είστε σίγουρα στην ώρα σας για να απολαύσετε την πόλη κάνοντας ποδήλατο, όπως κάθε γνήσιος κάτοικός της.

Πετάξτε με την SAS. Τώρα και με δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα για Κοπεγχάγη. Απολαύστε την άρτια επαγγελματική εξυπηρέτηση του προσωπικού εδάφους της εταιρίας, που θα είναι πάντα πρόθυμο να σας διευκολύνει στο ταξίδι σας. Έτσι θα νιώθετε απόλυτη σιγουριά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας www.flysas.gr ή επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο τουριστικό πράκτορα.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *