Abeliona Retreat

Παρουσίαση

 

Οι Εποχές αλλάζουν φέρνοντας πνοή ανανέωσης στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας.

Ο παραδοσιακός ξενώνας Guesthouse Epohes δίνει τα σκύπτρα του στο Abeliona Retreat. Συνεχίζοντας το όνομα της άριστης φιλοξενίας, του εκλεκτού φαγητού και της χαλάρωσης, το Abeliona Retreat προσθέτει στην εμπειρία του επισκέπτη τη θεραπεία του νου και του σώματος.

Προσφέροντας το τρίπτυχο εξερεύνηση – χαλάρωση – αναζωογόνηση, το Abeliona Retreat σε προσκαλεί να ανακτήσεις την ισορροπία σου σε ένα περιβάλλον φωλιασμένο στην πλαγιά του βουνού.

Εξερεύνηση
Ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει τα μυστικά του Ναού του Επίκουρειου Απόλλωνα, να αφεθεί στην μαγεία των ήχων στους καταρράκτες της Νέδας, να περπατήσει στα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια μίας άλλης εποχής στην Ανδρίτσαινα, να αφουγκραστεί την ιστορία της Αρχαίας Ολυμπίας και της επιβλητικής μεσαιωνικής Καρύταινας.

Χαλάρωση
Το πανέμορφο τοπίο της Αμπελιώνας, τα ευρύχωρα δωμάτια του Retreat, το φιλόξενο lobby με το μεγάλο τζάκι, το εστιατόριο και ο ευρύτερος χώρος του Yurt προσφέρονται για την απόλυτη χαλάρωση του φιλοξενούμενου.

Αναζωογόνηση
Περίπατος στην φύση σε ένα δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών ανάμεσα σε παρθένα τοπία. Δάση από καστανιές, μυρωδιές από σπάνια βότανα, ρυάκια και βρύσες συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό αναζωογόνησης και ανάκτησης ενέργειας για τον περιπατητή.

Η εμπειρία του Retreat – Ανάκτησε την ισορροπία σου
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αλλαγή και την ανάκτηση της προσωπικής ισορροπίας, το Abeliona Retreat διαθέτει το 80 τμ Yurt. Στο ψηλότερο σημείο του καταλύματος με απέραντη θέα στα βουνά οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν μαθήματα Yoga, διαλογισμού και εναλλακτικών θεραπείων. Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να φωτογραφίσει την αύρα του με μια μηχανή Κίρλιαν και στη συνέχεια ειδικοί αναγνωρίζουν τα δυνατά του σημεία όσο και τα σημεία εκείνα που διακόπτεται η ενέργειά του. Ακολουθεί ανάλυση και προτάσεις βελτίωσης ώστε να αναπτύξει ο επισκέπτης περισσότερο τη δυναμική του.

Η ευρύτερη περιοχή ενδείκνυται για τους λάτρεις της έντονης δραστηριότητας στη φύση προσφέροντας:
- Mountain Bike μέσα από δασικές διαδρομές και χαρτογραφημένα μονοπάτια. Μαλακό χώμα, υψομετρικές διαφορές και συνεχής εναλλαγές τοπίου, φτιάχνουν το ιδανικό φόντο για μια μικρή δόση αδρεναλίνης αλλά και γυμναστικής. Για όσους δεν έχουν δικό τους ποδήλατο δυνατότητα ενοικίασης από τη reception.
- Rafting στο Λούσιο. Θεωρείται μια από τις πιο πλήρεις και όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα, μέσα από εντυπωσιακά περάσματα σε μοναδικό τοπίο. Κρυστάλλινα νερά, κάθετοι βράχοι, “τούνελ” από φυτά και δέντρα καθώς και σπάνια πουλιά, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.
- River Trekking στη Νέδα. Το φαράγγι της Νέδας είναι ένα κρυμμένος, καταπράσινος φυσικός παράδεισος. Η διάσχιση εξελίσσεται στο ομορφότερο τμήμα του, μέσα από φυσικές πισίνες, στενά τοιχώματα, υπόγειες σπηλιές και καταλήγει μετά από περίπου 4 ώρες στους εντυπωσιακούς καταρράκτες.
- Τrekking. Διαδρομές μέσα από καταπράσινα δάση από πλατάνια ή έλατα, με άφθονα νερά ορεινά στενά μονοπάτια και παλιά πετρόκτιστα χωριά, σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σημεία, εκεί στα ορεινά, που συναντιούνται η Αρκαδία με την Μεσσηνία.

Στο Abeliona Retreat ο επισκέπτης θα βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να ανακτήσει την ισορροπία του, μέσα σε ένα αυθεντικό περιβάλλον που εμπνέει για αλλαγές στην ζωή μας.

Σχόλια χρηστών

Ειδήσεις

Εκδηλώσεις

Στήλες

Τουριστικά γραφεία

Top 10

 1. Ευρώπη το είδαν 25511 επισκέπτες
 2. Μαλδίβες το είδαν 23850 επισκέπτες
 3. Ιταλία το είδαν 22768 επισκέπτες
 4. Αφρική το είδαν 22482 επισκέπτες
 5. Μαδρίτη το είδαν 22229 επισκέπτες
 6. Εύβοια και Βόρειες Σποράδες το είδαν 22035 επισκέπτες
 7. Δωδεκάνησα το είδαν 21872 επισκέπτες
 8. Αμερική το είδαν 21835 επισκέπτες
 9. Στερεά Ελλάδα το είδαν 21629 επισκέπτες
 10. Κυκλάδες το είδαν 21405 επισκέπτες
 1. για... γκρουπ! το είδαν 32360 επισκέπτες
 2. για... οικογενειάρχες! το είδαν 32132 επισκέπτες
 3. για... μεμονωμένους! το είδαν 30869 επισκέπτες
 4. για... φυσιολάτρες! το είδαν 30450 επισκέπτες
 5. για... ιστορία και πολιτισμό! το είδαν 30189 επισκέπτες
 6. για... φιλομαθείς! το είδαν 29547 επισκέπτες
 7. για... μικρές τσέπες! το είδαν 29349 επισκέπτες
 8. για... νεόνυμφους! το είδαν 28607 επισκέπτες
 9. για... δραστήριους! το είδαν 28237 επισκέπτες
 10. για... μικρά και μεγάλα παιδιά! το είδαν 27613 επισκέπτες

Facebook

Συμβουλές

Γνωρίζετε ότι...

Η μόνη ήπειρος με κανένα ενεργό ηφαίστειο είναι η Αυστραλία!
Προσθέστε την επιχείρησή σας